1-2 jurastuderende søges

Søger du et relevant studiejob, hvor du får lov til at arbejde med de daglige opgaver på et advokatkontor?

Vi har travlt hos Advokatfirmaet Archa og søger derfor 1-2 jurastuderende med særlig interesse for strafferet og/eller civilproces.

Om dig og stillingen

Du er helst 3. års studerende eller i gang med dit første år på kandidatuddannelsen. Som studerende skal du udføre juridisk sagsbehandling i samarbejde med kontorets ansatte. Arbejdsopgaverne er mangeartede og omfatter blandt andet:

  • Udarbejdelse af juridiske notater og processkrifter
  • Forberedelse af procedurer til hovedforhandlinger
  • Juridisk informationsindsamling
  • Selvstændig sagsbehandling og klientkontakt
  • Diverse opgaver relateret til drift af advokatvirksomhed

Dit cirka timetal vil være 8-15 timer/ugen, afhængigt af hvor travlt vi har.

Vi forventer, at du i starten er på vores Esbjerg-kontor, beliggende 1 minuts gang fra banegården, det meste af din arbejdstid, men inden for en overskuelig tidshorisont vil det være muligt at arbejde delvist hjemmefra.

Mulighed for at blive juridisk praktikant i et semester

Hvis du ønsker at prøve teorien yderligere af i praksis, tilbyder vi, at du kan blive tilknyttet som juridisk praktikant i et semester, med mulighed for fastansættelse som stud.jur. efter endt praktik.

Kort om dét at være juridisk praktikant: Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling med en varighed af 4.5 måneder, der tæller 20 ECTS-point. Det betyder, at du kan vælge at følge et kursusfag ved siden af praktikken, som du naturligvis vil have fri til at deltage i. Praktikforløbet skal forhåndsgodkendes af universitetet.

Om Advokatfirmaet Archa

Hos Advokatfirmaet Archa er der højt til loftet og tonen er uformel. Vi sætter en dyd i at lade vores studerende prøve kræfter med så mange aspekter af advokatgerningen som muligt, så de får kompetencer som kan gavne dem både under og efter studiet.

Vi har kontorer i Esbjerg og Varde og vores tre overordnede specialer er: Generel erhvervsret, hushandler og retssager.

Vi er i alt 4 ansatte og vi gør stort brug af intern sparring, og på samme måde som vi vil dele ud af vores viden, håber vi, at du vil dele ud af din.

Vi tilbyder:

  • En bred vifte af sagstyper med afveksling i opgaverne
  • Tæt samarbejde med erfarne kollegaer, som elsker at lære fra sig
  • Mulighed for fleksible arbejdstider, så det passer til studie og studieliv

Sådan søger du

Vi vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger, så send din ansøgning afsted til os hurtigst muligt til advokatfuldmægtig Rasmus Yderstræde Clausen på mail: rasmus@archa.dk. Udover selve ansøgningen bedes du vedhæfte karakterudskrift og CV.

Du kan læse mere om advokatfirmaet Archa ApS på www.archa.dk, og du er velkommen til at kontakte os på telefon: 44 22 56 00, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig!