Loading...
Artikler2018-08-23T14:22:54+02:00

Derfor skal I oprette testamente

Et af de oversete dokumenter i forbindelse med købet af en ny bolig er testamentet. Og det er i virkeligheden ikke så trivielt. For mange er købet af en bolig starten på et nyt kapitel, hvilket kan forklare hvorfor spørgsmålet om hvad der skal ske hvis tosomheden skulle blive til ensomhed, ikke er den mest attraktive.

Stiftelse af selskaber

Går du med en iværksætter i maven, men synes du at det virker uoverskueligt, at give sig i kast med at få stiftet dit eget selskab? – Så er du kommet til det rette sted. Enkeltmandsvirksomhed, interessentskab, anpartsselskab eller aktieselskab. Kender du fordele og ulemper? Træf det sikre valg, når du starter om selvstændig.

Reklamationsret og garantier

Der er en verden til forskel på, om der er tale om reklamationsret mellem to erhvervsdrivende (handelskøb) eller mellem en erhvervsdrivende og en forbruger (forbrugerkøb). Det er derfor altid en god idé at identificere, hvem det er du handler med, så du er klar over, hvad der kan gælde for jeres aftale.

Jeg har haft fornøjelsen af at møde Bente, samt at få juridisk hjælp til gennemgang af en ejeraftale.

Bente er ekstremt grundig, og formår at forklare selv komplicerede og juridiske detaljer på en nem og enkel måde, og jeg har under hele forløbet følt mig i rigtig gode hænder. Bente er ligeledes en utrolig rar person, med god humor og en passioneret netværker. Hun får hermed mine bedste anbefalinger.

Henning Karlsen • Social Selling Director, LinkedIn Social

Vi er rigtig glade for, at have haft Bente Riis Fogsgaard, Advokatfirmaet Archa som boligadvokat. Uden hendes hjælp var vi ikke kommet igennem ejendomshandlen – hun var god til, at have overblikket i sagen og tog sig tiden til, at hjælpe os (også efter kl. 16:00).

Hun var altid positiv og glad, når vi snakkede med hende i telefonen – hun var med sin viden og erfaring på området god til, at vejlede og have kontakt til sagens parter, bl.a. ejendomsmægler mv.

Hun var god til, at have begge ben på jorden, også når vi lige “tog en hurtig beslutning i telefonen”……hvortil hun svarede “Niels Peter, du skal lige huske…” Bente og Advokatfirmaet Archa får dermed vores bedste anbefalinger.

Niels Peter Dahlgaard • Ribe, Køber af grund