Vi giver dig tryghed

2024-09-08T17:11:10+02:00

Testamente

Du tænker måske: Har jeg brug for et testamente. Uanset din situation, er det fornuftigt at overveje, hvad der skal ske med din arv.

Skræddersyet juridisk bistand med udgangspunkt i din situation

Archa tilbyder skræddersyet juridisk bistand til privatpersoner baseret på høj juridisk ekspertise og en stor forståelse for din individuelle situation. Vi er klar til at rådgive dig om hushandler, samejeoverenskomster, testamenter og fremtidsfuldmagter.

Vi ved, at et huskøb er et af livets største investeringer som privatperson, og vi ønsker at klæde dig på, så du har forudsætningen for at kunne træffe den rette beslutning i forbindelse med et huskøb. Med kontorer i Esbjerg og Varde er vi stærkt forankrede i det lokale miljø og har således et indgående kendskab til
boligmarkedet her i området.

Vores rådgivning kan også omfatte udarbejdelse af en samejeoverenskomst, hvis boligen købes med en partner, som du ikke er gift med.

Vi er bevidste om, at enhver familiesituation er unik, og derfor tilpasser vi vores rådgivning til din specifikke situation med det formål at skabe maksimal værdi for dig – og når du en dag ikke er her længere – dine nærmeste. I forhold til at sikre dine nærmeste har vi stor erfaring med udarbejdelse af testamenter og
fremtidsfuldmagter.

Uanset hvilken juridisk problemstilling du står over for som privatperson, tilpasser vi vores rådgivning til netop dig. Vi håndterer din sag med samme store professionalisme, uanset om det drejer sig om komplicerede ejendomsforhold eller spørgsmål om arv.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe med din specifikke situation, så kontakt os og få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag.