2024-09-08T16:54:51+02:00

Kontrakter

Gennemgang af dine kontrakter inden de underskrives, sikrer dig overblik over dine forpligtelser og risici.

Juridisk erhvervsrådgivning med maksimal værdi

Archa tilbyder skarp og målrettet erhvervsrådgivning baseret på høj juridisk ekspertise og en stærk forretningsmæssig forståelse.

Vi er klar til at bistå din virksomhed med rådgivning indenfor en bred vifte af erhvervsmæssige udfordringer. Vi er specialiserede i områder som byggeri, konfliktmægling, kontraktudarbejdelse, retssager og virksomhedsoverdragelse. Med en klar forståelse af, at hver virksomhed er unik, tilpasser vi vores
rådgivning til dine specifikke behov, så vi kan skabe maksimal værdi for dig.

Med kontorer i Esbjerg og Varde er vores lokalkendskab er stort. Som din lokale erhvervsadvokat i Esbjerg tilbyder vi juridisk erhvervsrådgivning om bl.a.:

  • Køb og salg af din virksomhed og i selve processen ved virksomhedsoverdragelse
  • Inkasso, hvor vi håndterer det praktiske ved inkasseringen under hele processen, fra den manglende rettidige betaling identificeres, til skyldneren har betalt.
  • Byggeri, hvor vi med et gennemarbejdet juridisk forarbejde sikrer, at du som entreprenør eller håndværker, får en gnidningsfri entreprisesag

Uanset hvilken erhvervsmæssig, juridisk problemstilling du står overfor, skræddersyr vi vores rådgivning, så den giver maksimal værdi for dig. Vi sikrer, at din sag bliver håndteret med omhu og professionalisme, uanset om det drejer sig om komplekse virksomhedsoverdragelser eller praktiske aspekter ved inkasso.

Vi er bevidste om, at beslutningen om at søge bistand hos en erhvervsadvokat i nogle tilfælde udskydes eller undlades, fordi mange frygter, at priserne er ekstremt høje. Det kan dog få katastrofale følger og resultere i et stort økonomisk tab for dig eller din virksomhed, hvis ikke du søger juridisk rådgivning i de situationer, hvor du ikke kan håndtere sagen på egen hånd.

Hos Archa skal du ikke være så nervøs for at søge juridisk bistand. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende vurdering af din sag, og du er altid velkommen til at kontakte os i forbindelse med uforpligtende spørgsmål og rådgivning.